Logo
volejte po-pá od 7 do 14 h
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas podnikatelskému subjektu Petr Knopp, IČ 70604649, sídlem 74705 Opava, Vrchní 8, podnikajicí na základě živnostenského oprávnění vydaného Magistrátem města Opavy (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním e-mailu na kontaktní adresu objednavky@mojelatky.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Právě na blogu

Doručení na Balíkovnu za 49,- Kč prodlouženo do 31. 12. 2022
30.09.2022
Doručení na Balíkovnu za 49,- Kč prodlouženo do 31. 12. 2022
Máme pro Vás skvělou zprávu! Zvýhodněná cena 49,- Kč za doručení na Balíkovnu je platná až do konce roku! číst celé
Co je happy fleece?
02.09.2022
Co je happy fleece?
Možná jste se už s pojmem happy fleece setkali, ale nevíte o co jde, možná o něm slyšíte poprvé. Pojďme se tomuto materiálu podívat na zoubek :) číst celé
Jak balíme vaše balíčky
20.06.2022
Jak balíme vaše balíčky
Pojďte nakouknout do zákulisí a zjistěte, jak s láskou připravujeme vaše balíčky k odeslání. číst celé
Cesta látek od nás k vám
07.06.2022
Cesta látek od nás k vám
Než se látky dostanou k Vám, čeká je dlouhá cesta. Koukněte se, co všechno se u nás děje, než látky pěkně zabalíme a vyšleme na cestu. číst celé
Dotazy

Máte-li cokoli, co s námi potřebujete řešit, pište na náš e-mail objednavky@mojelatky.cz.

Čekáte-li rychlou odpověď, volejte.

Dotazy na sociálních sítích a ostatních komunikátorech nemusí být zodpovězeny.

Děkujeme ♥

Kamenná prodejna

Vrchní 8
747 05 Opava

Otevřeno:
út 14 - 18 hod.
čt 14 - 18 hod.

V prodejně je možné platit kartou.

 

Jsme tu pro Vás
volejte po-pá od 7 do 14 h
2011 - 2022 Mojelátky.cz - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz