Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Napsali jsme pro Vás

Druhy šicích strojů aneb který co umí
09.05.2022
Druhy šicích strojů aneb který co umí
Možná se chystáte pořídit si šicí stroj a úplně se nevyznáte v jednotlivých typech. Přečtěte si, co můžete od kterého očekávat. číst celé
Doprava od 49 Kč
25.04.2022
Doprava od 49 Kč
Vaše vybrané látky a galanterii vám teď přivezeme ještě výhodněji než jindy! číst celé
Zkratky textilních materiálů
16.04.2022
Zkratky textilních materiálů
Vyznat se v množství textilních zkratek není vždy jednoduché. V tomto článku najdete význam těch nejpoužívanějších. číst celé
Průvodce džunglí textilních materiálů
16.04.2022
Průvodce džunglí textilních materiálů
Malý průvodce materiály, který Vám pomůže se v látkách alespoň trochu zorientovat. číst celé
Nepropásněte novinky a slevy!
Dotazy

Máte-li cokoli, co s námi potřebujete řešit, pište na náš e-mail objednavky@mojelatky.cz.

Čekáte-li rychlou odpověď, volejte.

Dotazy na sociálních sítích a ostatních komunikátorech nemusí být zodpovězeny.

Děkujeme ♥

Kamenná prodejna

Vrchní 8
747 05 Opava

Otevřeno:
út 14 - 18 hod.
čt 14 - 18 hod.

V prodejně je možné platit kartou.

 

Kontakt
Logo
pracovní doba pro tel. po-pá 7-14 hod.
2011 - 2022 Mojelátky.cz - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz