Logo
volejte po-pá od 7 do 14 h
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Právě na blogu

Doručení na Balíkovnu za 49,- Kč prodlouženo do 31. 12. 2022
30.09.2022
Doručení na Balíkovnu za 49,- Kč prodlouženo do 31. 12. 2022
Máme pro Vás skvělou zprávu! Zvýhodněná cena 49,- Kč za doručení na Balíkovnu je platná až do konce roku! číst celé
Co je happy fleece?
02.09.2022
Co je happy fleece?
Možná jste se už s pojmem happy fleece setkali, ale nevíte o co jde, možná o něm slyšíte poprvé. Pojďme se tomuto materiálu podívat na zoubek :) číst celé
Jak balíme vaše balíčky
20.06.2022
Jak balíme vaše balíčky
Pojďte nakouknout do zákulisí a zjistěte, jak s láskou připravujeme vaše balíčky k odeslání. číst celé
Cesta látek od nás k vám
07.06.2022
Cesta látek od nás k vám
Než se látky dostanou k Vám, čeká je dlouhá cesta. Koukněte se, co všechno se u nás děje, než látky pěkně zabalíme a vyšleme na cestu. číst celé
Dotazy

Máte-li cokoli, co s námi potřebujete řešit, pište na náš e-mail objednavky@mojelatky.cz.

Čekáte-li rychlou odpověď, volejte.

Dotazy na sociálních sítích a ostatních komunikátorech nemusí být zodpovězeny.

Děkujeme ♥

Kamenná prodejna

Vrchní 8
747 05 Opava

Otevřeno:
út 14 - 18 hod.
čt 14 - 18 hod.

V prodejně je možné platit kartou.

 

Jsme tu pro Vás
volejte po-pá od 7 do 14 h
2011 - 2022 Mojelátky.cz - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz